Ronaldo betaalt ton aan autoverzekeringen

Dacht je dat jij veel betaalt voor je autoverzekering? Dat valt waarschijnlijk best mee in vergelijking met de Portugese voetballer Christiano Ronaldo. Hij is jaarlijks 100.000 euro kwijt aan de autoverzekeringen voor zijn wagenpark.

Met een salaris van 12 miljoen per jaar zal dat waarschijnlijk voor hem niet zo’n heel groot probleem zijn. Hij kan zich een wagenpark van maar liefst 19 auto’s veroorloven met een totale waarde van zo’n 5 miljoen euro.

De auto’s van Ronaldo

In het wagenpark bevinden zich onder andere een Porsche Cayenne ter waarde van 70.000 dollar en een Porsche Cayenne Turbo ter waarde van 96.000 dollar. Daarnaast heeft de voetballer nog enkele Bentley’s en Mercedessen. Het pronkstuk van zijn collectie is echter de Bugatti Veyron van maar liefst 1,7 miljoen dollar.

Een vergelijkingssite uit Spanje heeft berekend dat de voetballer zo’n 100.000 euro per jaar kwijt is aan het verzekeren van al zijn bolide’s. Misschien logisch gezien de waarde van zijn auto’s maar temeer als je het schadeverloop bekijkt. In 2009 heeft de voetballer zijn Ferrari total-loss gereden wat een fikse schadepost opleverde voor de verzekeraar. Daar waren ze natuurlijk niet echt blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde berichten